The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda sade ve yepelek bir görünüm sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir keyif tıkızlabilir. Renkler ömürımızın ortamında bizim can kuşu halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri duvar boyası tonları, dürüst kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk hakkında bir taharri yaptım.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzı bol kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak kucakin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve ömür alanları elan şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağcıl ve etkileyici bir durum katıyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu derunin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Gri koltuklu aile dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse meydanı dem alabilir kılmak yerine parlayan detaylardan koltuk alabilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın çekmek istediğiniz mutfaklarımız muhtevain bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda ak ve mazbut bir görünüm elde eylemek isteseniz da hafif sprey boya kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran parafin rengi antrasit gri boya tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutunmak bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Evin iç duvarları dışında, ofis ve çaldatmaışma ortamlarının duvarlarında pıtrak yeğleme edilen bir renktir. Temiz ve hafif bir dünya hissini en çok şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir rahmet, yakınlarına mebdesağlığı, yaralılarımıza evgin şifalar dileriz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Aile dekorunda griye yakışan renkler beyninde zahir asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah konut dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz antrasit renk tonları bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Antrasit renkler modern dekorasyon merkezı ile avluımızda henüz bir araba yer edinmeye kelleladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page